NAAIEN MET LIDEWIJ

 

Kom gezellig naaien in het centrum van Amsterdam in een prachtig 17e eeuws grachtenpand, net naast de rosse buurt ;)!  Lidewij is gespecialiseerd in lingerie en heeft een technische achtergrond, hier zit je dus goed om de kneepjes van het naaivak te leren. In het atelier zijn diverse naaimachines aanwezig en allerlei fournituren om je te inspireren tot het maken van jouw unieke creaties. Volg 1 van de diverse workshops of boek een losse naailes om je eigen projecten te realiseren.
Psst: Er komen allerlei interessante cursussen aan zoals het maken van je eigen grondpatroon en lingerie, schrijf je dus snel in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

 

Check het filmpje hieronder om jezelf te motiveren. VEEL NAAIPLEZIER!

Aanbod

De eerstvolgende workshops vind je hieronder. De aangegeven prijs is voor als je individueel inschrijft.
Voor alle workshops/cursussen geldt groepskorting! Hoe meer mensen je tegelijk inschrijft, hoe hoger de korting ✨. Nodig dus je vrienden uit en kom gezellig naaien!

Workshop op maat

Ook voor Workshops op maat kun je bij mij terecht.
Wil je een workshop als vrijgezellenfeest boeken? Wil je een geheel verzorgde lunch of borrel bij boeken? Wil je een van de workshops op een andere datum of in het weekend volgen? Dit is mogelijk vanaf 4 personen, mail voor meer info.

Coming soon

Patroontekenen

Naaien

Lingerie, vervolgworkshop

Processed with VSCO with hb1 preset

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe cursussen en workshops?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Tot gauw in ons atelier!