NAAIEN MET LIDEWIJ

Speciaal in deze crazy quarantaine tijden: Naaien met Lidewij! Gewoon bij jezelf thuis met je eigen machine aan de slag onder begeleiding van een online Lidewij. Yes! Bekijk de instructiefilmpjes op mijn YouTube kanaal en koop de bijbehorende naaipakketten hier in de webshop. Je kan natuurlijk ook losse dingen kopen zoals patronen, stoffen en fournituren. Verder zijn er Starterskits voor je basisbenodigdheden zoals garen, spelden, scharen noem maar op!

Basis & Baywatch

Ga je voor het onmisbare basisbadpak of de lekkere baywatch variant?
Koop nu de patronen voor je zelfgemaakte badpak of schaf een heel badpakpakket aan zodat je helemaal niet de deur uit hoeft! Er is ruime keuze tussen de verschillende stretchy stoffen.
 Kijk alvast de eerste stappen op m’n YouTube kanaal!

Starterskit

Sta je te popelen om te beginnen met naaien maar heb je nog geen idee wat je allemaal nodig hebt? Koop dan nu je starterskit! Deze bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met de tutorials van Naaien met Lidewij. Zo hoef je in deze quarantaine tijden de deur niet en als je het samen met een naaipakket besteld bespaar je ook nog ‘ns op verzendkosten. Oh en een starterskit is zeker goedkoper dan alles los kopen, super handig!