Lidewij heeft haar eigen benadering voor het ontwerp- en productieproces van kleding. Leer over haar methoden met naailessen en ontwerpcursussen bij Studio Van Twillert.

Laat een patroon op maat maken met de cursus Grondpatroon op Maat of volg naailes met ontwerpadvies. Ontwerp én maak je eigen kleding met de cursus Patroon Ontwerp of koop een patroon met standaardmaten in het atelier. Bij alle producten in deze webshop is het gebruik van naaimachines en basisfournituren inbegrepen. Naailessen worden gegeven op dinsdagavond en soms op zaterdag.

Houd deze pagina in de gaten want er worden geregeld nieuwe cursussen en workshops toegevoegd. Op de planning staan bijvoorbeeld de workshop glitter legging en bralette. Stay tuned!

De basis

Met deze lessen en cursussen leer je meer over de basis van naaitechnieken en patroontekenen.

Middag Workshops

Met deze workshops maak je een kledingstuk of accessoire in slechts één middag!

Als je nog nooit achter de naaimachine hebt gezeten dan raden we je aan een uurtje vroeger te komen en eerst 1 losse les Naaitechnieken te boeken anders ben je echt langer bezig dan de aangegeven tijden. Zo krijg je al wat gevoel achter de naaimachine en kun je goed geoefend aan de workshop beginnen!